XII TROBADA GEGANTERA DE LA SELVA

25/11/2019

El passat diumenge dia 24 de novembre de 2019, es va celebrar a Riudarenes la XII Trobada Gegantera de la Selva.

A m√©s de la Colla de geganters i grallers “Els Segadors” de Riudarenes, que van ser els principals organitzadors de l’activitat, tamb√© hi van ser presents les colles d’Angl√®s, d’Arb√ļcies, d’Hostalric, de Lloret de Mar (dues colles), de Caldes,¬† de Can Fornaca, de la Cellera, de Sant Hilari Sacalm, de Ma√ßanet de la Selva, de Tordera, de Vidreres i el gegant√≥ de l’Escola Jacint Verdaguer de Sils. Cal destacar tamb√©, la pres√®ncia de l’Agrupaci√≥ de Colles Geganteres de Catalunya.¬†

Gr√†cies al treball realitzat des de l’Escola P√ļblica Josep Boada de Riudarenes, els infants del poble van poder participar a la plantada de gegants i a la cercavila lluint els capgrossos que van preparar setmanes pr√®vies a aquest acte, en el taller que es va realitzar a l’escola. La seva aportaci√≥ va finalitzar amb una dansa de tots els capgrossos que van crear en el marc d’aquest taller.

Després de la cercavila pel poble i de la plantada de gegants, hi va haver lloc per als parlaments institucionals que van anar a càrrec de Josep Solé, alcalde de Riudarenes, seguit del senyor Salvador Balliu, president del Consell Comarcal de la Selva. També ens acompanyà la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Honorable senyora Mariàngela Vilallonga.

Tot seguit es va procedir al dinar de colles a la Sala Polivalent 1 d’Octubre.¬†

En deixem un testimoni gràfic: