Servei d’orientació familiar a Riudarenes (2016-2017)

31/08/2016

El Servei Local d’Orientació Familiar (SLOF) és un servei gratuït de suport a les famílies i a les polítiques municipals d’atenció a les persones, impulsat pel Servei d’Acció Social del Dipsalut, com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares. Va adreçat als ajuntaments de les comarques gironines de menys de 15.000 habitants, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar.

Les funcions principals d’aquest servei es basen a crear un espai on vosaltres, mares i pares, pugueu compartir experiències, que us poden aportar estratègies educatives, orientacions i recursos, per tal d’influir positivament en el desenvolupament dels vostres fills i filles.

L’SLOF consta dels espais següents:

  1. L’Escola de Mares i Pares: un lloc de trobada on es poden compartir experiències, parlar, escoltar, aprendre tècniques i adquirir coneixements. Les sessions són quinzenals i d’una hora i mitja de durada. Parteixen d’exemples pràctics i són participatives i dinàmiques.
  2. El Servei d’Atenció Individualitzada: Oferir un espai d’assessorament individualitzat, on cada família pot parlar amb el professional del servei sobre els temes que siguin del seu interès.
  3. Xerrades divulgatives: Relacionades amb temes d’interès educatiu general, i que s’adrecen al conjunt de la ciutadania.
  4. Portal web, amb recursos pedagògics:  El web http://www.slofdiputaciogirona.cat/, és un espai virtual d’informació i  assessorament especialitzat de suport individual i familiar. A través de l’apartat ESPAIS CONSULTES del web es poden fer consultes que seran ateses per professionals de manera confidencial.

Les inscripcions les podeu realitzar al següent enllaç:

http://www.slofdiputaciogirona.cat/?page_id=2427