Salutaci√≥ de l’alcalde

Benvolgudes / benvolguts:

Vull fer-vos arribar una salutaci√≥ cordial a totes les riudarenenques i riudarenencs mitjan√ßant aquesta finestra que ens ofereix la tecnologia i us convido a utilitzar-la habitualment, ja que ens permet fer tr√†mits sense despla√ßar-nos f√≠sicament a l’ajuntament, cosa que ens estalvia temps i recursos a tots.

La intenci√≥ del nostre equip de Govern √©s incorporar les millores necess√†ries per garantir una oficina virtual √†gil, que respongui a les necessitats del ciutad√† i on trobeu la informaci√≥ actualitzada de tot all√≤ que ens afecta, a m√©s de poder interactuar amb l’alcalde. Per aix√≤, procurarem modernitzar i adaptar aquest web constantment a les noves tend√®ncies. L’anirem treballant de mica en mica fins a ser un punt de refer√®ncia en informaci√≥ i transpar√®ncia de les accions municipals.

Tamb√© volem aprofitar les possibilitats que ens dona la xarxa per mostrar la vila de Riudarenes a la resta del m√≥n, i animo a tota la gent que no viu al poble, un cop vista aquesta web, a visitar-nos f√≠sicament, a comprar en els comer√ßos de Riudarenes, on trobareu coneguts productes de qualitat i altres de tradicionals, a menjar i beure en els bars i restaurants del poble, on podreu gaudir d’√†pats extraordinaris, a passejar per l’entorn tan meravell√≥s que tenim, com els paratges de l’Esparra o Argimon i a conversar amb les ve√Įnes i ve√Įns de la vila.

Per acabar, us convido a seguir el Twitter, el Facebook i l’Instagram de l’ajuntament de Riudarenes per tenir m√©s informaci√≥, i a donar-vos d’alta al nostre canal de WhatsApp.

Salutacions cordials,

Josep Solé Turon,

Alcalde de Riudarenes.