Infoparticipa 2015

09/06/2015

L’Ajuntament de Riudarenes té el compromís d’informar i atendre els ciutadans amb qualitat i transparència i d’oferir una informació plural i àmplia sobre la seva activitat, així com facilitar i potenciar la participació de tota la ciutadania en la vida social de Riudarenes, fruit d’això ha estat la creació d’una nova pàgina web municipal.

Infoparticip@  és un producte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona. El Mapa Infoparticip@ és el resultat d’haver desenvolupat i validat en 2012 el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

La informació és un dret fonamental per al bon funcionament de la democràcia.

Les ciutadanes i els ciutadans, per poder avaluar com gestionen els representants polítics els recursos col·lectius, intervenir en el debat públic i decidir amb criteris ben fonamentats, necessiten una informació alimentada per fonts transparents i de qualitat.

I els responsables polítics i tècnics de les administracions tenen l’obligació de proporcionar aquesta informació, completa i sanejada.

El Mapa Infoparticip@ publica els resultats d’avaluar si ofereixen dades sobre algunes qüestions bàsiques que tot ciutadà o ciutadana té dret a conèixer del seu Ajuntament i dels seus responsables.

Si voleu conèixer el resultat de l’última avaluació de la pàgina web municipal podeu accedir-hi clicant al següent enllaç:

Mapa Infoparticipa