Fibra òptica a Riudarenes

13/06/2018

Aquest equip de Govern porta més de tres anys fent gestions amb Telefónica perquè ens instal·li al nostre poble la fibra òptica, ja que som conscients de la necessitat que té Riudarenes de disposar d’aquest servei. I encara amb més raó si tenim en compte que Telefónica actualment ja l’ha instal·lat en els pobles veïns. Davant la indiferència i les repetides negacions per part de la companyia, l’equip de govern de l’AIR s’ha posat en contacte amb l’empresa “adamo” amb la finalitat que pugui implementar aquest servei.

Aquesta empresa, que ja l’ha instal·lat en diversos pobles del voltant amb èxit, ens demana que tothom que hi estigui interessat es registri a la següent adreça web: https://fiberhood.adamo.es/girona/riudarenes. Amb unes 180 persones registrades ja començaran de forma immediata el seu desplegament i en cosa de dos mesos tothom que s’hagi donat d’alta podrà gaudir-ne.

S’ha passat a totes les cases del poble uns cartells informatius on es pot veure la iniciativa. Malauradament, en un principi, només serà possible instal·lar-la a la part de nucli urbà, a can Maleta, a can Falqués i al polígon industrial.

A l’adreça web indicada teniu tota la informació al vostre abast.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu dirigir-vos o trucar a l’Ajuntament (tel. 972 856 002), en hores d’oficina, on intentarem donar-vos resposta o, en tot cas, posar-vos en contacte amb la persona adequada.