NOTA INFORMATIVA

08/08/2017

Senyors/es,

Us informem que ahir dilluns dia 7 d’agost a primera hora del matí un o uns delinqüents van segar dues escomeses d’aigua dels carrers Noguera i Perdiu.

Al mateix temps, suposem que els mateixos delinqüents van bolcar els contenidors de les escombraries, fets que avui s’han tornat a repetir.

Aquests actes vandàlics no són més que una resposta a les mesures que està prenent l’Ajuntament contra els qui practiquen el frau en el subministrament d’aigua.

Sentim enormement les dificultats que estem passant tots plegats, però és evident que al nostre barri s’hi han instal·lat personatges que atempten contra la nostra convivència i benestar.

No ho aconseguiran. Ni els miserables que estan provocant alarmisme amb difusions de notícies falses ni aquells que atempten contra els béns de la comunitat no tenen cabuda, ni a Can Fornaca ni enlloc del nostre municipi.

Fins a dia d’avui hem tallat 16 connexions il·legals i ho estem intensificant.

Aquest matí hem iniciat accions legals contra els autors d’aquests atemptats contra la convivència i el patrimoni col·lectiu.

Us prometo que netejaré la urbanització de tots aquells que posen en perill la nostra tranquil·litat i el nostre patrimoni.

Riudarenes, 8 d’agost de 2017

Jordi Gironès Pasolas

L’ Alcalde