Consulta 7

23/02/2015

Data: 21 de febrer de 2015

Consulta de Jaume Paradeda Pla

Assumpte: IMATGE DEL POBLE

Missatge:

Benvolgut senyor Alcalde

A Riudarenes cada dia hi ha més persones que tenen gossos com a animals de companyia i per aquest motiu no tenim els carrers, voreres i portals nets com seria de desitjar. La majoria dels propietaris d’aquests animals quan els treuen a fer les seves necessitats no recullen les seves defecacions tal com em sembla que es obligat.

Per això els faig alguns suggeriments que podrien solucionar aquest problema i millorar així la imatge del nostre poble.

Crec que seria eficaç el següents passos:

Per començar, imprimir uns fulletons demanant amablement que els responsables dels animals, s’acostumin a no deixar entretenir les seves mascotes fins arribar a la zona adequada, descampats, pipí-can, etc. (No voreres, passos de vianants, ni portals de veïns). Donat el cas d’incontinència de l’animal, la persona responsable, RECOLLIRÀ LES DEFECACIONS, donant un exemple de civisme. Caldria afegir-hi una mica de vigilància per part de l’Ajuntament. Per exemple, un vigilant degudament uniformat a les hores i llocs adequats repartint els fulletons abans esmentats als cuidadors de mascotes.

Crec que això sol ja solucionaria el problema, i per els reticents un toc d’atenció per part del vigilant també podria funcionar.

Si no embrutim el poble, donarem més bona imatge dels que hi vivim i dels que ens governen.

A la vostra disposició per qualsevol dubte sobre el tema esmentat.

Cordialment,

Jaume Paradeda Pla

Resposta:

Benvolgut,

Estic d’acord amb el que vostè exposa, tot i que ja s’han fet diverses crides al civisme, especialment pel tema dels animals de companyia, tornarem a insistir en aquests consells, tant elementals, a fi de mantenir els nostres carrers i places en les degudes condicions de neteja i higiene.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Cordialment,

 

 Jordi Gironès i Pasolas

L’alcalde