Consulta 53

31/10/2018

Data: 5 octubre 2018

Consulta de Jose Manuel lopez

Assumpte: antiguo camino de Santa Coloma

Missatge:

Buenos dias como ya le referi en la consulta nuemro 37 la actuacion sobre el camino ha sido minima (no se si 2 veces desde mi notificación) y ahora mismo necesitaria un repaso.Despues de las limitaciones , restricciones, obligaciones…etc tienes que circular por carreteras no adaptadas para todo tipo de vehículos , o de pago,obligatoriamenge ,por lo menos que estas cumplan unos minimos para pod,er desarrollar nuestro trabajo.Esto esta bastante generalizado, pero a mi me afecta esta concretamente.Un saludo y quedo a su disposición si creyera conveniente.

Resposta:

Benvolgut,

El municipi de Riudarenes té una xarxa de camins rurals que supera els 40 km. de llargada.

L’Ajuntament destina cada any molts diners en el seu manteniment. La darrera actuació a principis del 2018 s’ha realitzat una despesa superior a 50.000 €.

Amb tots els manteniments tan costosos que es fan estan sempre sota el perill de les pluges, que poden malmetre en un moment tota la feina feta.

Li exposo aquests arguments perquè l’Ajuntament té un límit econòmic i perquè tots siguem conscients de que estem parlant de camins rurals i que segons la meva opinió la majoria d’ells es mantenen en unes condicions òptimes.

Continuarem treballant per millorar l’estat del camí que vostè fa referència així com de la resta que hi ha arreu del municipi.

Atentament,

Jordi Gironès i Pasolas

L’Alcalde