Consulta 50

24/08/2018

Data: 21 agost 2018
Consulta de Anonim Anonim
Assumpte: Deixalles

Missatge:
bon dia,

Si ús plau, es important que les deixalles de (gran volum) no es deixin fora dels contenidors ja sé que es culpa dels veïns incivics..
Totes les zones on hi ha contenidors s’han convertit en abocadors.. desde el primer contenidor fins a l’últim.

No es podría habilitar una zona amb un parell de contenidors (exemple contenidors runa) per poder abocar aquestes deixalles??
La urbanització sembla esta feta un nyap desde que arribes al primer carrer, és una molt mala imatge per la urbanització.

Gràcies

Resposta:

Benvolguda,

Som conscients que el tema de recollida d’escombraries s’ha de millorar i darrerament hem pres decisions que han estat prou efectives i hem fet alguns avenços en la bona imatge dels punts de recollida. No obstant, sense la col·laboració dels usuaris es fa difícil mantenir la bona presència que tots voldríem.

La instal·lació de contenidors de runes i/o andròmines s’ha demostrat que no és efectiva per l’ús que es fa inadequat dels mateixos.

Els veïns de Riudarenes saben o haurien de saber (ho hem explicat moltes vegades) que tenim un servei gratuït per recollir totes les andròmines domèstiques i tot i així, no hem aconseguit que es respectin les més elementals normes de civisme.

Agraïm la seva aportació i per la nostra part continuarem treballant per millorar aquest servei.

Atentament,

Jordi Gironès i Pasolas

L’Alcalde