Consulta 48

19/06/2018

Data: 16 juny 2018
Consulta de Pere Graell
Assumpte: seguretat al poble

Missatge:
Bon dia senyor alcalde, hem preocupa que no tinguem policia local, penso que podriem tenir perquè altres municipis petits en tenen, encara que 1 o 2 policies però en tenen.

Si aparquen davant del meu gual que he de fer? Si el ve√Į fa soroll els mossos diuen que no poden venir per aix√≤, si hi ha un gos abandonat tampoc, etc etc Estem totalment desemparats en alguns aspectes

Resposta:

Benvolgut,

Respecte al que vostè comenta em permeto fer dues observacions.

La primera és que el grau de civisme de les persones no se soluciona amb mesures policials i és molt lamentable que hi hagi gent que no respecti les més elementals normes de convivència, com tenir cura del comportament dels seus animals de companyia, aparcar de qualsevol manera o tirar les deixalles a qualsevol lloc. En aquest tema totes les circulars emeses per aquest Ajuntament, han tingut, per desgràcia, molt poc seguiment.

La segona √©s que ja fa molts mesos es va aprovar la creaci√≥ d’un cos de vigilants municipals a fi de disposar d’un suport que permeti el millor compliment d’unes normes b√†siques de conviv√®ncia.

Actualment aquest procés es troba en fase de requeriment de documentació a tots aquells aspirants que en el seu moment no la van presentar.

Si els terminis es van respectant √©s molt probable que a finals d’any, el poble de Riudarenes, disposi d’un cos de vigilants locals.

Atentament,

Jordi Gironès i Pasolas

L’Alcalde