Consulta 47

31/05/2018

Data: 29 maig 2018
Consulta de Sonia Pérez
Assumpte: Parcel·les deixades /perímetre forestal

Missatge:
Bona nit,

Fa poc temps que vivim a la urbanizació de xan fornaca..

El passat mes d’abril vaig escriure ja que la parcel.la del costat esta deixada i es a tocar a la zona forestal a part de ser un niu de males herbes, bichos i niu d’animals.Ja ens han sortit varies serps que surten d’aquesta parcela.
Espero que aixo s’arregli aviat tinc un cadell i espero que no sigui atacat per una serp..
Ja he formulat la queixa oportuna espero una solució urgent.

També vaig preguntar per la nateja de la zona perimetral (entre les cases i el bosc) l’any passat per aquestes dates ja s’havia fet
Per això es paga un ibi extra
S’acosta el temps de la calor i els incendis.. això hauria de ser una de les primeres coses a tebir en compte… a part de la destrossa dels senglars.. el cami está molt deixat ( que la gent vol passejar, anar en bici etc..)

Ja acabo.. només afegir si es pogues passar algún comunicat inidicant que no es deixi menjar als senglars.. molta gent els hi deixa

Gràcies

Resposta:

Benvolguda,

El dissabte 26 de maig, aquest equip de govern va fer una xerrada al Centre Cívic, en que precisament es va parlar de tots aquests temes que vostè planteja.

Som conscients, i així es va dir, que cal actuar en totes les zones embardissades de dins la urbanització, tant pel perill d’incendis com també per evitar que els senglars hi trobin refugi.

En breu rebrà el butlletí informatiu on es detalla tot el que s’està fent i les mesures adoptades per l’Ajuntament.

Posar de manifest que la taxa que es paga, no és cap mena d’IBI i també fer-li saber que hem signat un acord de col·laboració amb el Consell Comarcal per intentar ser més eficients a l’hora d’executar la neteja de les parcel·les, i fer el manteniment de la franja perimetral.

Atentament,

Jordi Gironès i Pasolas

L’Alcalde