Consulta 47

31/05/2018

Data: 29 maig 2018
Consulta de Sonia Pérez
Assumpte: Parcel·les deixades /perímetre forestal

Missatge:
Bona nit,

Fa poc temps que vivim a la urbanizació de xan fornaca..

El passat mes d’abril vaig escriure ja que la parcel.la del costat esta deixada i es a tocar a la zona forestal a part de ser un niu de males herbes, bichos i niu d’animals.Ja ens han sortit varies serps que surten d’aquesta parcela.
Espero que aixo s’arregli aviat tinc un cadell i espero que no sigui atacat per una serp..
Ja he formulat la queixa oportuna espero una solució urgent.

Tamb√© vaig preguntar per la nateja de la zona perimetral (entre les cases i el bosc) l’any passat per aquestes dates ja s’havia fet
Per això es paga un ibi extra
S’acosta el temps de la calor i els incendis.. aix√≤ hauria de ser una de les primeres coses a tebir en compte… a part de la destrossa dels senglars.. el cami est√° molt deixat ( que la gent vol passejar, anar en bici etc..)

Ja acabo.. nom√©s afegir si es pogues passar alg√ļn comunicat inidicant que no es deixi menjar als senglars.. molta gent els hi deixa

Gràcies

Resposta:

Benvolguda,

El dissabte 26 de maig, aquest equip de govern va fer una xerrada al Centre Cívic, en que precisament es va parlar de tots aquests temes que vostè planteja.

Som conscients, i aix√≠ es va dir, que cal actuar en totes les zones embardissades de dins la urbanitzaci√≥, tant pel perill d’incendis com tamb√© per evitar que els senglars hi trobin refugi.

En breu rebr√† el butllet√≠ informatiu on es detalla tot el que s’est√† fent i les mesures adoptades per l’Ajuntament.

Posar de manifest que la taxa que es paga, no √©s cap mena d’IBI i tamb√© fer-li saber que hem signat un acord de col¬∑laboraci√≥ amb el Consell Comarcal per intentar ser m√©s eficients a l’hora d’executar la neteja de les parcel¬∑les, i fer el manteniment de la franja perimetral.

Atentament,

Jordi Gironès i Pasolas

L’Alcalde