Consulta 4

31/07/2014

 

 

Data: 29 de juliol de 2014

Consulta de M¬™ Teresa Aparicio √Ālvarez

Assumpte: Urbanització Can Fornaca

Missatge:

Hola, soy Teresa Aparicio de la calle Esquirol 45 de Can Fornaca, me dirijo a ustedes para comunicarles que la luz de las farolas de dicha calle no funcionan desde el fin de semana del 28 de junio, espero se solucione pronto ya que por h o por b nunca funcionan, por favor a ver si se puede resolver este problema definitivamente, porque desde el 2010 hemos tenido luz cuatro días.

Tambi√©n queria referirme a la parcela de al lado nuestro, la del barranco por donde van todos los suministros de agua, la cual creo es zona verde y no pertenece a ning√ļn particular, haber si habr√≠a manera de limpiarla que se meten todas las hierbas en mi parcela, vamos quitando pero no hay manera.

Gracias por su atención, un saludo cordial, espero su respuesta.

Resposta:

Benvolguda,

Responent a les dues q√ľestions que vost√® planteja, he de manifestar que un cop es va solucionar el tema del robatori i es varen millorar les mesures de seguretat a la xarxa d’enllumenat, el subministrament el√®ctric ha funcionat correctament en tota la urbanitzaci√≥, aix√≤ no vol dir que en moments puntuals salti alguna fase de qualsevol sector i el subministrament falli durant unes hores, per√≤ en cap cas hauria de passar el que vost√® posa en el nostre coneixement.

Per tant, ja s’han donat les ordres necess√†ries per saber i solucionar els motius que provoquen aquesta falta de llum al seu carrer.

Referent a la segona q√ľesti√≥ que vost√® planteja, possiblement haur√† comprovat que en els darrers mesos s’ha millorat en la neteja en general i tamb√© en les parcel¬∑les. Tanmateix, tot i augmentar els recursos per mantenir la urbanitzaci√≥ en bones condicions, aquests encara s√≥n insuficients. No obstant, hem pres nota de la seva queixa i espero poder-ho solucionar el m√©s aviat possible.

Dit aix√≤, li vull agrair la seva col¬∑laboraci√≥ at√®s que la urbanitzaci√≥ nom√©s anir√† pel bon cam√≠ si entre tots col¬∑laboram en posar de manifest les mancances que s’observen, com √©s aquest cas.

Atentament,

 

Jordi Gironès Pasolas

L’Alcalde