Consulta 29

26/06/2017

Data: 25 juny 2017

Consulta de Silvia Sillero Ruiz

Assumpte: Manca d’aigua a Can Fornaca

Missatge:

Hola m’agradaria saber si es coneixedor dels problemes que tenim amb l’aigua a Can Fornaca, perquè aquí estem desemparats.

Prodaisa ens diu que el dipòsit es petit per tant consum d’aigua perquè hi ha molta gent.

Pensa en la posibilitat de canviar el dipòsit?

Pensa aportar cisternes d’aigua?

O te alguna altre solució?

El que està clar es que això no pot continuar, portem tot el cap de setmana sense aigua. Tenim fills i animals que necessiten aigua. L’ aigua es un a necessitat. Jo pago els meus impostos com sem demana, així que necessito solucions.

Aquí a Can Fornaca en tot el cap de setmana no sens a informat de res. M’agradaria reunir-me amb vostè i escoltar el que tingui que dir-me, perquè necessito una solució. La necessito jo i tots els que paguem els nostres impostos a Riudarenes. Mentres nosaltres estem sense aigua, a baix al poble s’està regant la rodona. I l’únic que teia que fer l’Ajuntament es respectar l’horari dels talls d’aigua i ni tant sols això s’ha respectar.

Momtes gràcies per el seu temps en llegir el meu missatge.

Silvia Sillero

Resposta:

Senyora,

En xifres reals, és evident que la causa d’aquesta lamentable situació, no és deguda a la capacitat del dipòsit, que és més que suficient. En absolut comparteixo aquesta idea que de manera interessada, algú vol fer creure que aquest Ajuntament no es preocupa d’aquest sector del poble.

Dissabte dia 1 de juliol a partir de les 11 hores, estaré al Centre Cívic per explicar amb informació veraç, les causes que ens han portat a aquesta preocupant situació

Atentament,

Jordi Gironès i Pasolas

L’Alcalde