Consulta 22

17/08/2016

 

 

 

 

Data: 10 agost 2016

Consulta de jordi frechina macho

Assumpte: QUEIXAS IMPOSTOS

Missatge:

NO ESTIC D,ACORD AMB EL NOU IMPOST DE 25,00€ DE PREVENCIO DE INCENDIS A CAN FORNACA NI LES VONTINUES PUJADES DE IMPOSTOS AQUETS ANYS DE IBIS,ESCOMBRERIES,ETC…..A CANVI. DE QUE SI A CAN FORNACA NO TENIM RES EN CONDICIONS I ELS CARRERS FAN PENA …..ESTEM MARGINATS PERO SI US ENRECORDEU DE NOSALTRES PER PUJAR IMPOSTOS SENSE IMPORTAR ELS ATURATS QUE HI HAN AQUI I LES MISERES PENSIONS DE LA GENT GRAN QUE JI VIU…..INDIGNANT ….PUJANT I PUJANT…SI PENSE EN NOSALTRES MILLOR BAIXI FAGI MILLOR GESTIO ECONOMICA PROMOGUIN. EL MUNICIPI PER INSTALAR EMPRESAS AMB AVANTATGES ECONOMICS I GESTIONAR ELS RECURSOS DEL POBLE,SE QUE NP ES FACIL PERO SE QUE ES POT MILLORAR I NO CARGAR DE DESPESES ALS DE CAN FORNACA,SEMBLA LA RELACIO QUE TE CATALUNYA AMB MADRID LO DE CAN FORNACA SOLAMENT US ENRECORDEU PER RECAUDAR SENSE RES A CANVI….

 

 

Resposta:

Senyor,

En resposta a la vostra queixa, he de dir que entenc el vostre desacord al veure que heu de fer front a una taxa que fins ara no us afectava, però que ja existia i que molts propietaris porten 6 anys pagant.

He dit que entenc el vostre enuig, perquè jo també pago els impostos corresponents i m’enfado si veig que la meva contribució no es reflexa en un correcte funcionament dels serveis públic (educació, sanitat, etc.).

Dit això i em perdonareu que hagi fet aquesta reflexió, perquè sovint sembla com si els diners que recapta l’Ajuntament fossin en benefici dels polítics del moment i evidentment, no és així.

Discrepo completament i en cap cas accepto la paraula “marginació” quan parla de Can Fornaca i tampoc accepto que es dubti de la gestió econòmica d’aquest equip de govern, que en xifres reals i que estan al vostre abast, és una gestió eficient, honesta i responsable, sense entrar a responsabilitzar a ningú de la dramàtica situació econòmica que pateix el nostre municipi.

Soc conscient i conec perfectament totes les mancances que pateix aquesta part del nostre poble i encara que algú ho dubti, fem tot el possible per millorar aquesta situació.

Disposem de pocs recursos econòmics i per tant, solucions espectaculars a curt termini no hi hauran, però no dubteu que la nostra preocupació perquè la vostra qualitat de vida sigui millor, és total i prioritària.

Resto a la vostra disposició per qualsevol aclariment.

Molt atentament,

 

Jordi Gironès i Pasolas
L’alcalde