Consulta 16

08/09/2015

 

 

Data: 2 de setembre 2015

Consulta de Pere Regi Vila

Assumpte: VELOCITAT ADSL MOVISTAR

Missatge:

Hola bona tarda, avui m’he posat en contacte amb movistar per intentar augmentar la velocitat de l’adsl del meu telèfon. Es un problema que patim tots els habitants del poble. La resposta de movistar ha estat que el màxim que ens poden oferir actualment es de 10 megues, donat que la central del nostre poble es la velocitat màxima que admet, i aquesta no es podrà augmentar fins que no es actualitzi la central.

Es una cosa que a nivell particular no podem fer nosaltres, però a nivell d’Ajuntament, podria fer.se quelcom?.

Gracies.

Resposta:

Benvolgut,

La situació que descrius és coneguda de ja fa temps per part dels responsables d’aquest Ajuntament, s’han fet diverses consultes i/o peticions en aquest sentit amb l’empresa explotadora de la centraleta, amb la finalitat de millorar la connectivitat al nostre municipi, com per exemple sol·licitar que Riudarenes formés part dels plans d’expansió de la xarxa de fibra òptica, sense que haguem rebut resposta a la nostra petició

Dit això, et faig avinent que traslladarem una nova petició a aquesta operadora en el sentit de sol·licitar millores a les seves instal·lacions amb l’objectiu de garantir un millor servei d’ADSL al municipi.

Molt atentament.

Jordi Gironès i Pasolas