Consulta 13

06/07/2015

Data: 2 de juliol de 2015

Consulta de Sònia Borrell

Assumpte: desperfectes del poble

Missatge:

Bon dia.

Sóc una noia que fa unes mesos que he arribat a aquest preciós poble. M’agrada sortir-hi a caminar per els diferents itineraris saludables i poder utilitzar les instal•lacions publiques com el parc saludable , però per a la meva sorpresa les màquines estan en mal estat, moltes tenen peces trencades el qual dificultar poder fer els exercicis amb total seguretat. Ha part la meva sorpresa ha estat quan he utilitzat la maquina per fer “sentadilles” hi m’han sortit un munt d’abelles de dins d’un dels tubs que has d’aguantar amb la mà.

Agrairia que arregléssiu els desperfectes de les màquines i eliminéssiu les abelles que hi habiten en elles, perquè així tots els ciutadans podem fer us de les instal•lacions.

Moltes gràcies.

 

Resposta:

Benvolguda,

Ja hem donat les instruccions necessàries per revisar tots el elements dels parcs de salut i infantils, posant especial cura en trobar els possibles nius d’abelles, atès que no és la primera vegada que passa.

Pel que fa a l’estat de conservació d’aquests parcs, tenim un conveni pel seu manteniment amb el Consell Comarcal de la Selva i per tant, els hi traslladarem les vostres observacions.

Agraeixo molt sincerament el teu interès i col·laboració.

Molt cordialment,

 

 

Jordi Gironès i Pasolas
L’alcalde