Consulta 12

29/06/2015

Data: 28 de juny de 2015

Consulta de Daniel Pérez

Assumpte: Centre Cívic Can Fornaca

Missatge:

Bon dia.

S√≥c un noi de 20 anys, actualment els meus pares estan sense treball, despres de varis cops intentant preguntar per el lloguer d’aquest local, i sense obtenir una resposta l√≥gica, perqu√® sincerament no veig molt l√≥gic que tinguent un local per als joves pugui estar tancat, i m√©s ara a l’estiu amb tot el jovent que esta al carrer sense cap activitat que fer, quan hi ha gent que esta disposada a fer activitats per al jovent a canvi de poder tenir uns ingressos per tal de poder viure.

Espero poder obtenir una resposta que em convenci o poder obtenir aquest local per tal de poder sortir d’aquesta situaci√≥ econ√≥mica per la qual estem passant.

Moltes gràcies i que tingui un bon dia.

Resposta:

Benvolgut,

Una prioritat d’aquest equip de govern √©s poder trobar una soluci√≥ definitiva a la gesti√≥ del Centre C√≠vic de Can Fornaca, prova d’aix√≤ √©s que ja s’est√† treballant en aquest tema.

Hem explicat en diverses ocasions que la concessi√≥ d’un servei municipal, requereix d’uns tr√†mits que en cap cas podem incomplir, buscant en tot moment la transpar√®ncia, publicitat i lliure concurr√®ncia dels possibles interessats, dit de manera senzilla, no es pot adjudicar un servei a dit.

Les bases que han de regir aquest procediment, ja estan enllestides i en breu sortiran publicades, iniciant doncs el tràmit per tal que totes aquelles persones interessades, puguin presentar la documentació necessària per participar-hi.

Agraeixo molt sincerament el teu interès.

Molt cordialment,

 

 

Jordi Gironès i Pasolas
L’alcalde