CARNESTOLTES RIUDARENES 2019

31/01/2019

La Rua de carnaval de Riudarenes tindrà lloc el dissabte 23 de març de 2019 a les 17h i s’iniciarà a la Plaça de l’Església.

El recorregut 2019 serà el següent: Plaça de l’església, carrer Orient, carrer Girona, Plaça de la Vila, Carrer Sant Martí, Plaça Lluís Rivera i finalització davant la Sala Polivalent. L’organització no es farà responsable dels accidents o desperfectes que per qualsevol motiu puguin sofrir tant els participants com el públic en general.

INSCRIPCIÓ

Per participar al carnaval dins la categoria de disfressa infantil no cal inscripció prèvia. Cal participar a la Rua i presentar-se a la Sala Polivalent 1 d’Octubre en finalizar la Rua. Allà cal dirigir-se a l’escenari on us prendran les dades per, tot seguit, poder desfilar per l’escenari, per tal que el jurat pugui valorar.

La inscripció de les carrosses i comparses s’haurà d’efectuar a l’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Riudarenes per telèfon (972856002) o bé per correu electrònic a joventutderiudarenes@gmail.com, i hi haurà de constar el nombre de persones que conformen la comparsa, si hi ha carrossa o no, el títol de la comparsa i si tenen previst algun ball a realizar sobre l’escenari un cop arribat a la Sala Polivalent. En cas que així sigui, cal que ens feu arribar pel mateix correu-e la pista d’àudio corresponent a la coreografia que vulgueu realizar. Cada carrossa o comparsa portarà al davant un rètol d’identificació amb el nom de la carrossa o comparsa.

A la Plaça de l’Església hi haurà un punt d’informació per rebre i orientar tots el participants en el moment d’arribada i de formació de la rua.

PREMIS

Hi ha tres premis per a comparses i tres premis per a disfresses individuals infantils que seran otorgats a criteri d’un jurat. El jurat serà mòbil i efectuarà la primera valoració de carrosses a partir de les 17h de la tarda, durant la rua. La segona valoración es portarà a terme a la Sala Polivalent un cop finalitzada la rua, on els participants de cada comparsa pujaran a l’escenari per mostrar la seva disfressa i, si és el cas, presentar la seva coreografia.

Els premis per a les comparses seran els següents:

 

  1. Dona d’aigua d’or per a la millor comparsa de la rua: 200€
  2. Dona d’aigua d’or per a la millor comparsa local de la rua: 200 €
  3. Dona d’aigua de plata per a la segona millor comparsa de la rua: 150€

 

Els premis per al concurs infantil:

  1. Categoria A (infants de 0-5 anys): val ABACUS per valor de 50€
  2. Categoria B (infants de 6 a 9 anys): val ABACUS per valor de 50€
  3. Categoria C (infants de 9 a 12 anys): val ABACUS per valor de 50€

 

El jurat es reserva el dret de declarar deserts aquests premis.

L’incompliment de les normes pot ser causa de desqualificació per part de l’organització. Tots els participants es mostren d’acord amb aquestes normes en el moment d’efectuar la inscripció i accepten per endavant qualsevol variació que l’organització efectuï.