ARIADNA, acompanyant el camí cap a l’Institut.

20/09/2018

El Projecte Ariadna està pensat per als nois i noies d’11 a 14 anys de Riudarenes, que cursen 6è de Primària a l’Escola Josep Boada, o bé 1r o 2n ESO a l’Institut de Sils.

En el Projecte Ariadna treballarem les diferents habilitats que ens ajuden a anar per la vida, per tal  que cada jove trobi el seu sentit vital i la motivació necessària per a continuar els estudis. En aquest sentit, fomentarem l’esforç, el treball en equip, el coneixement de les habilitats pròpies, l’autoregulació de les emocions i l’apoderament per afrontar els reptes que ens planteja la vida. I donarem eines per a saber gestionar l’estrès, el canvi, els conflictes, per a saber-se comunicar, saber prendre decisions, tenir més empatia…

Tot això ho farem a través de dinàmiques vivencials, ja que és des de la pròpia experiència que aquestes habilitats es poden aprendre. Per això, destinarem la part central de les sessions a plantejar un repte estimulant per als joves.

 

Ens trobarem cada dimecres, de 18 a 20h., del 3 d’octubre 2018 al 23 gener 2019, al NOU ESPAI JOVE (A LLAR D’INFANTS VELLA)  de Riudarenes.